Om os

I lille hyggelige Hatting, ca. 5 km vest for Horsens ligger Energy Dance Hatting. Danseskolen har eksisteret siden august 2014 og hører til i Hatting Forsamlingshus. Energy Dance er en DDD danseskole som ønsker at skabe danseglæde blandt motions- og turneringsdansere. Vi tilbyder professionel danseundervisning i flere forskellige danseformer og har i løbet af ugen hold for børn, unge og voksne. Vi er kendt for at skabe dygtige discodansere og deltager i løbet af sæsonen i flere mesterskaber, både indenfor solo, duo, small group og formation. Vores filosofi er at skabe den allerbedste og mest trygge ramme for de børn og unge som har lyst til at have dans som hobby. Vi vægter professionel undervisning, nærvær , danseglæde og smil, meget højt. Her er plads til alle, uanset om du vil danse en, to eller flere gange om ugen. Vores sammenhold og kammeratskab på danseskolen er stærkt og vi prioriterer et godt og sundt træningsmiljø. Dans er glæde og sjov motion!

Gry Thorstensen

Professionel DDD uddannet danselærer.

Gry har danset siden hun var 2½ år gammel og har igennem alle årerne gået ugentligt på DDD danseskoler. I løbet af sin ungdom gjorde hun sig bemærket på det nationale og internationale dansegulv indenfor disciplinen ”Disco Dance”. Derudover har hun også danset standard og latin på konkurrenceniveau, showdance på internationalt konkurrence niveau og fået undervisning af internationale ballet og moderne instruktører. Hendes hjerte har dog altid tilhørt discoen, i hvilken hun som solo-danser har tilhørt en af verdens bedste og i øvrigt var den første dansker som tog internationale medaljer med hjem til Danmark. Indtil hun indstillede karrieren på den internationale konkurrencebane i 2002, opnåede hun 6 jyske mesterskaber, 5 danske mesterskaber, skandinavisk mesterskab og VM-bronzemedalje i 1999, VM 7. plads i 2000 og sluttede med VM sølvmedalje i 2001. Et fantastisk danse-CV som giver hende en unik forståelse for hvordan det er at være turneringsdanser.  I 2010 begyndte hun at undervise børn, unge og voksne i dans. Det har siden været en stor og vigtig del af Gry´s liv, at videregive den store passion og glæde som hun selv har oplevet igennem dansen. I 2016 færdiggjorde hun sin specialfags uddannelse hos De Danske Danseskoler og er derudover certificeret national og international dommer indenfor specialfag. Du kan møde Gry på danseskolen i Hatting – hun vil glæde sig til at vise dig rundt i dansens fantastiske verden.

 

Laura Sippola Lund

Professionel DDD uddannet danselærer.

Hjertelig velkommen til Laura som fra Forårssæson 2020 vil være en del af Team Energy. Laura skal varetage alle danseskolens hip hop og girly hold. Laura har undervist og koreograferet siden 2008 og har med hendes flotte danse CV opnået både JM, DM, NM i solo, duo og formation med hendes dansere. Laura er eksamineret professionel danseinstruktør hos De Danske Danseskoler i specialfagene: Jazz Ballet, Klassisk Ballet, Hip Hop, Disco og Formationer, samt uddannet national og international dommer i specialfag. Derudover er Laura uddannet StepFit instruktør i Fitness World og har en bachelor og kandidat i uddannelsesvidenskab v/ Aarhus Universitet. Til daglig arbejder Laura i LøkkeFonden, hvor hun beskæftiger sig med trivsels- og motivationsfremmende indsatser for fagligt udfordrede drenge. Laura har stor passion for dans og brænder for at dele erfaringer og skabe positive succesoplevelser for børn og unge. Hun er dedikeret og udadvendt og har sans for både teknik og detaljer. Hos hende er du garanteret sved på panden, masser af fed koreografi, et godt socialt miljø og stor undervisningsglæde.

“Min passion for at arbejde med dans for børn og unge er bygget op omkring glæden ved at se dem lykkes både individuelt og i fællesskab. Det er stort og givende at være vidne til de positive forandringer, der sker, når børn og unge opdager egne styrker og finder troen på eget værd og potentiale.” (Citat Laura)