Samarbejdspartnere

 

Samarbejdspartnere

 

Hos Energy Dance anbefaler vi gerne andre, som ligesom os brænder for det de laver. Når du er medlem af Energy Dance har du derfor mulighed for at drage helt særlig fordel af de samarbejdsaftaler vi har. En STOR TAK skal lyde til alle samarbejdspartnere for at støtte dansen og Energy Dance. Og vi håber at du vil støtte dem, ligesom at de støtter dansen og os.

Er du som virksomhed interesseret I at indgå et samarbejde med Energy Dance eller købe reklameplads på vores merchandise, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Akupunkturgården i Haldrup, ejet af Inge-Vibeke Eskholm, ligger i idylliske Haldrup øst for Horsens. Inge er specialist og dygtig til at hjælpe med og kurere forskellige skader, smerter og lidelser. Hun er på danseskolen ”kendt for” at yde mirakler op til turneringer. Og så er hun et fantastisk sødt og hjertevarmt menneske. Har du brug for en skades- eller velværebehandling så kontakt Inge. Som medlem af Energy Dance får du 25 % i rabat pr. behandling! Husk at nævne din medlemsrabat ved tidsbestilling.

Danseskolen er super glade for at have Sportigan Brædstrup som samarbejdspartner og leverandør af merchandise. De er altid garanti for kvalitet, en fantastisk god kundeservice og et smil på læben. De gør deres til at danseskolens merchandise er helt i top. Derudover har de en super dejlig butik med masser af lækre varer og vigtigst af alt: man føler sig velkommen! Som medlem af danseskolen har du også mulighed for at komme til VIP kundearrangementhvor der vil være specielle rabatter til dig. Yderligere information bliver annonceret på danseskolens facebook side. På denne aften har du mulighed for at prøve og bestille danseskolen merchandise. Endnu engang tak til Lasse og hans team i Sportigan for en altid super duper kundeservice, hjælpsomhed og for at støtte op om Energy Dance.

 

 

HIC (Horsens Idræts Klub) er byens seje drenge og basket liga hold. De holder til I Forum Horsens, hvor de spiller mange fantastisk seværdige kampe i løbet af sæsonen. Er du tilskuer til basket kampene kan du i løbet af sæsonen se dansere fra Energy Dance opvise i pauser og halvlege til nogle af kampene. Børn og unge fra danseskolen vil gøre deres allerbedste for at udvalgte kampe bliver endnu mere festlige og seværdige og selvfølgelig heppe på byens seje basket hold. Som turneringsdanser hos Energy Dance har du mulighed for at deltage i disse opvisninger i en fantastisk ramme, hvor du ikke bliver bedømt på teknik og færdigheder men hvor publikum elsker at se udstråling og danseglæde. Det er en super god mulighed for at øve på din serie samt en fed oplevelse i fantastiske rammer.

Mads Damgaard er uddannet sports fysioterapeut og meget dygtig i sit felt. Som danser kan man desværre komme ud for mindre eller større skader og i dette tilfælde er Mads ekstrem dygtig til at udrede, behandle og vejlede dig i skades helende og forebyggende øvelser som kan hjælpe dig godt igennem din skade. Som medlem af Energy Dance får du alle 30 minutters behandlinger hos Mads til kr. 200,- (dog tillæg for weekend tider og akupunktur) Du sparer kr. 50,- / 20% pr. behandling! Husk at nævn din medlemsrabat ved tidsbestiling.

 

Dansegalleriet, ejet af skrædder Jeanette Hindhede, er specialiseret i at designe og sy dragter og kostumer til brug på scener og til turneringer. Jeanette brænder for sit hverv og er derudover rigtig dygtig til det. Danseskolen har et super godt samarbejde med Jeanette og har du tanker om en ny solo/duo dragt kan du trygt henvende dig til Jeanette.