Om os

I lille hyggelige Hatting, ca. 5 km vest for Horsens ligger Energy Dance Hatting. Danseskolen har eksisteret siden august 2014 og hører til i Hatting Forsamlingshus. Energy Dance er en DDD danseskole som ønsker at skabe danseglæde blandt motions- og turneringsdansere. Vi tilbyder professionel danseundervisning i flere forskellige danseformer og har i løbet af ugen hold for børn, unge og voksne. Vi er kendt for at skabe dygtige discodansere og deltager i løbet af sæsonen i flere mesterskaber, både indenfor solo, duo, small group og formation. Vores filosofi er at skabe den allerbedste og mest trygge ramme for de børn og unge som har lyst til at have dans som hobby. Vi vægter professionel undervisning, nærvær , danseglæde og smil, meget højt. Her er plads til alle, uanset om du vil danse en, to eller flere gange om ugen. Vores sammenhold og kammeratskab på danseskolen er stærkt og vi prioriterer et godt og sundt træningsmiljø. Dans er glæde og sjov motion!

Gry Thorstensen

Professionel DDD uddannet danseinstruktør.

Gry har siden 2010 koreograferet og undervist i dans. Danse CVét er stort og startede da hun som 2½ år gammel startede til dans hos Bekker Dans i sin fødeby Ebeltoft. Siden da, har dans været en kæmpe stor del af hendes liv, både som danser og senere instruktør. I løbet af sin ungdom gjorde hun sig bemærket på det nationale og internationale dansegulv indenfor disciplinen ”Disco Dance”. Derudover har hun også danset standard og latin på konkurrenceniveau, showdance på internationalt konkurrence niveau og fået undervisning af internationale ballet og moderne instruktører. Hendes passion og interesse for al slags dans er stor. Dog har disco dance en helt særlig plads i hende hjerte, i hvilken hun som solo-danser har tilhørt en af verdens bedste og i øvrigt var den første dansker som tog internationale medaljer med hjem til Danmark. Indtil hun indstillede karrieren på den internationale konkurrencebane i 2002, opnåede hun 6 jyske mesterskaber, 5 danske mesterskaber, skandinavisk mesterskab og VM-bronzemedalje i 1999, VM 7. plads i 2000 og sluttede med VM sølvmedalje i 2001. Et fantastisk danse-CV som giver hende en unik forståelse for hvordan det er at være elite turneringsdanser.  I 2010 begyndte hun at undervise børn, unge og voksne i dans. Det har siden været en stor og vigtig del af Gry´s liv, at videregive den store passion og glæde som hun selv har oplevet igennem dansen. I 2016 færdiggjorde hun sin specialfags uddannelse hos De Danske Danseskoler og er derudover certificeret national og international dommer indenfor specialfag. Du kan møde Gry på danseskolen i Hatting – hun vil glæde sig til at vise dig rundt i dansens fantastiske verden.

"Dansen er min ilt. Den er farven, glæden og inspirationen til at møde livet og mennesker med smil, åbenhed og positivitet. At danse er at leve. Og kan jeg være med til at inspirere, dygtiggøre, videregive min danseglæde og ikke mindst få børn og unge til at lykkes og få succesoplevelser - så er min vision omkring ENERGY skabt"